In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Eéncelligen : Wat zoeken ze bij mensen dier !

BacteriŽn, virussen, schimmels én gisten

Bacteriën, virussen, schimmels én gisten zijn net als alle andere levende wezens op deze planeet op zoek naar voedsel en een goed onderkomen. Vochtige omgevingen (neus, keel, oog, oor,mond, voeten, schaamstreek....) vormen een ideale schuilplaats. Ze voelen er zich toe aangetrokken.

Gekwetste zones (wonden) zijn een gedroomde toegangspoort voor deze ijverige maar ongewenste gasten. Wat voor de mens afvalstoffen zijn, betekent voor deze groep een aantrekkelijke voorraad.

Gebieden met ophopingen aan afvalstoffen (gewrichten, lever, galblaas, nieren, urinewegen, schaamstreek, vagina, sinussen, oren, klieren en longen ) zijn de uitgelezen plaatsen om als vaste verblijfplaats te functioneren.
Met een voedingspatroon dat dikwijls veel te rijk is voor de werkelijke arbeid die we nog leveren is de mens een gedroomd voertuig voor deze steeds groeiende groep.

Eens ze op één of andere manier het lichaam binnen gedrongen zijn gaan ze er zich thuisvoelen door de aangename temperatuur en de aanhoudende toevoer van nieuwe voedings- en afvalstoffen. Bijgevolg zijn de omstandigheden er ideaal om lekker te vermenigvuldigen.

Indien het immuunsysteem er niet in slaagt deze toename ongedaan te maken, staat je gezondheid of je leven op het spel.

Hulda Clark Zappers -- Bloedzapper Bob Beck -- Natriumbicarbonaat -- Prebiotica -- Colonlife -- Colloidaal Zilver -- LCD Minizapper -- Colonlife Kanker is een schimmel is een boek geschreven door Dr Simoncini ISBN 88-87-24108-2