In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Roep de hulp in van de natuur met een Citroen

Wat je nodig hebt is een bevroren citroen

Veel koks in restaurants en eetgelegenheden gebruiken of consumeren de gehele citroen waarbij niets verloren gaat. Plaats de gewassen citroen in de vriezer en als die bevroren is rasp dan de gehele citroen (zonder te schillen) en strooi het over het eten.

De lijst waarvoor je het kunt gebruiken is eindeloos : o.a. salades, ijs, soepen, cereals, macaroni, spaghetti saus, rijst, sushi, visgerechten. Voordelen van citroen : smaakverbetering van de gerechten, de schil van de citroen bevat 5 tot 10 maal meer vitaminen dan het sap.

Citroen verwijdert giftige stoffen in het lichaam, maakt kankercellen kapot, het zou tot 10.000 keer sterker zijn dan chemotherapie. Het meest interessante is de werking op cystes en tumoren.
Het enige wat je dus nodig hebt ....... is een geraspte bevroren citroen.

Citroen met schil ... Kei Gezond !

Waarom weten we dit al niet veel langer ?
Het maken van de synthetische versie van dit product gegenereerd voor de laboratoriums een enorme winst.
De citroen is een bewezen remedie tegen alle soorten kanker, het werkt als een anti micro spectrum tegen bacteriële infecties, effectief tegen sommige parasieten en wormen, reguleert de bloeddruk als die te hoog is en is een antidepressiva en werkt tegen stress en neurologische aandoeningen.
De bron van deze informatie is fascinerend - het komt van een van de grootste producent van geneesmiddelen in de wereld.
Na meer dan 20 laboratorium tests sinds 1970, laten de extracten zien dat ze de kwaadaardige cellen van 12 kankers vernietigen, inclusief de kwaadaardige cellen van de darm, borst, prostaat, longen en pancreas.

De samenstelling van deze vrucht laat zien dat deze 10.000 x beter is dan het product Adriamycin, een geneesmiddel dat gewoonlijk chemotherapeutisch in de wereld wordt gebruikt om de groei van kankercellen te stagneren.

En wat nog meer verbazingwekkend is, deze soort van therapie met citroenextract vernietigt alleen kwaadaardige kankercellen en heeft geen invloed op gezonde cellen.

Dus : was je (bio)citroen goed, vries ze in en rasp ze. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn !!!
Je kan ook een integrale citroen gebruiken in je dagelijkse shake
Video : Geneest vitamine C kanker in 16 weken ?

Video : bevroren Citroen raspen

Geen medisch advies ivm bevroren citroen

PS 1 : Mogelijk is deze informatie een wat overdreven voorstelling van wat zou komen van het "Institute of Health Sciences in Baltimore"
PS 2 : Dit is geen medisch advies of een claim , alleen een voedingstip voor iedereen die gezond wil zijn en blijven.
PS 3 : Vitamine C wordt in tegenstelling tot de meeste dieren door de mens niet aangemaakt en kan dus enkel opgenomen worden via voeding. Dat alleen al is een goede reden om kwistig met citroen te werken in de keuken.
PS 4 : Door zijn inhoud aan zuren vergemakkelijkt citroen de vertering van proteines in vis, vlees, kaas en bonen.
PS 5 : One apple a day keeps the doctor away ? Probeer het ook eens met eens citroen ...
PS 6 : Kijk de video volledig uit ...

10 belangrijke voordelen van Citroen

Het combineren van citroensap en zuiveringszout

De combinatie van citroensap en zuiveringszout, is een krachtige en veilige manier om alkalische stoffen te introduceren in het lichaam en zo de totale pH van het lichaam te verhogen om zo te helpen bij de bestrijding van kanker.
De beste manier om zowel het sap als ook het zuiveringszout te gebruiken is om een glas water te drinken met de helft van een citroen en de helft van een theelepel zuiveringszout.
Het is aanbevolen om het in de ochtend of tussen de maaltijden te drinken, omdat de behandeling effectiever is wanneer het wordt ingenomen op een lege maag.

Tot slot, het onderzoeken van natuurlijke behandelingen, zoals deze tegen kanker is zeker de moeite waard, omdat de traditionele geneeskunde gewoon effectief heeft bewezen uit zichzelf niet in staat te zijn, om te gaan met deze ziekte.
Bestraling en chemotherapie komen met een hele reeks van ongewenste bijwerkingen en een operatie is niet altijd effectief .
Natuurlijke alternatieven zoals zuiveringszout en citroensap, anderzijds, geven patiënten tenminste een levensvatbare en natuurlijke optie voor de bestrijding van deze ziekte.

Hulda Clark Zappers -- Bloedzapper Bob Beck -- Natriumbicarbonaat -- Prebiotica -- Colonlife -- Colloidaal Zilver -- LCD Minizapper -- Colonlife Kanker is een schimmel is een boek geschreven door Dr Simoncini ISBN 88-87-24108-2